BIG RIB HEERLEN CENTRUM WILLEMSTRAAT

BIG RIB HEERLEN CENTRUM WILLEMSTRAAT Het wordt weer lekker smullen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big rib Heerlen Centrum Willemstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 12:31 Heerlijk warm en heerlijk eten. Iets was op werd netje s gebeld en overlegt wat we wilde
18 jun 2022 om 19:03 Zoals altijd goed en de afgesproken tijd
17 jun 2022 om 19:04 Delicious ribs and Sharma chicken. Salad was surprising but tasty.
16 jun 2022 om 20:12 Wederom lekker en snelle levering
15 jun 2022 om 13:17 Eten was te zout kan ik echt niet tegen zo iets zonde van de centen
9 jun 2022 om 23:06 Perfect bedankt!
5 jun 2022 om 21:35 Goed maar veel wachten of misschien had ik honger
5 jun 2022 om 20:29 Het eten was perfect, alleen jammer dat het niet om de gewenste tijd werd geleverd. Maar overal heerlijk gegeten en zeker een aanrader.
4 jun 2022 om 19:20 was tevreden, zal zeker nog eens bestellen
28 mei 2022 om 18:36 eten was goed. de hot saus was niet echt hot meer zoet. tijdens de bezorging is de verpakking van de spareribs open gegaan en is de saus overal terecht gekomen. hierdoor zaten mijn kleren onder bij het uitnemen van de verpakkingen.
27 mei 2022 om 18:30 Eten was wederom erg goed, alleen jammer dat we bijna 1,5 uur moesten wachten ipv de aangegeven 55 minuten.
22 mei 2022 om 21:27 Eten was goed warm en meer als genoeg. De sparerib was niet lekker op smaak, erg zout, en niet mals. Ik ga niet meer bestellen.